Kijk! Knoester Meester Optiek gaat mee met de tijd en is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche.

Het Kijk! team is zich bewust van het belang van een goede bril. Natuurlijk met uiterste precisie gemeten en gemaakt, natuurlijk met de nieuwste en beste materialen.

Wat wij net zo belangrijk vinden is het uiterlijk; wij zoeken dan ook op alle internationale beurzen naar de mooiste monturen.

Zo hebben wij in de meer dan 25 jaar dat Kijk! bestaat, dealer mogen worden van bijvoorbeeld: Philip Starck, IC-Berlin, Lafont en Anne et Valentin. Geen modemerken met grote logo’s op de zijkant, maar mooie ontwerpen die boven de grijze massa uitsteken. Niet dat we mode schuwen hoor, want we hebben ook in ons assortiment de mooiste monturen en zonnebrillen van Chopard en Silhouette, ook meestal zonder logo’s,  de herkenning zit in de mooie details.

 

Wij zien u als uniek en helpen u graag om daar die unieke bril bij te vinden.

Heel veel kunnen wij u vertellen over; computerbrillen, sportbrillen, multifocale brillen, prismabrillen, kinderbrillen, zonnebrillen, golfbrillen, zwembrillen, autobrillen, etc. etc. maar doen dat graag persoonlijk in de winkel.

Dat is onze passie!

Geef een reactie