Contactlenzen

Zachte lenzen
Voor iedereen die scherp wil zien zonder bril heeft Kijk! Knoester Meester Optiek zachte lenzen. Als u het besluit heeft genomen om bij Kijk! Knoester Meester Optiek uw lenzen te bestellen krijgt u eerst een uitgebreide oogmeting door een gediplomeerd opticien/ contactlensspecialist. Tijdens de contactlensaanmeting wordt er door de specialist bepaald of uw ogen geschikt zijn voor het dragen van contactlenzen. Als uw ogen geschikt zijn voor contactlenzen wordt er samen met u overlegd welk type lens er wordt besteld.
Kijk! Knoester Meester Optiek kan lenzen bestellen bij elke leverancier.

Vormvaste lenzen
Vormvaste lenzen worden altijd op maat gemaakt naar de vorm van uw oog. Hiervoor beschikt Kijk! Knoester Meester Optiek over de juiste apparatuur om uw oog zo goed mogelijk te onderzoeken en in kaart te brengen.

Nacht lenzen
Wanneer u overdag geen bril of lenzen wil of kan dragen kunnen nachtlenzen de uitkomst bieden. Nachtlenzen zijn speciale contactlenzen die u voordat u gaat slapen in doet. Terwijl u slaapt zullen de nachtlenzen uw ogen corrigeren zodat u overdag weer helder ziet. Als u wakker wordt doet u de lenzen weer uit en kunt u genieten van een scherp zicht. Nachtlenzen zitten prettig, zijn veilig en u hoeft hier niet eerst aan te wennen.

Als u de nachtlenzen in heeft drijven deze op een laagje traanvocht wat ook wel traanfilm wordt genoemd. De speciale vorm van de lens zorgt ervoor dat het traanfilm de voorkant van het hoornvlies iets platter maakt. Uw ogen houden deze vorm aan voor één a twee dagen en zullen scherp zien gedurende deze tijd.

Instructie
U bent geslaagd bij Kijk! Knoester Meester optiek voor het vinden van een goede lens. Daarna volgt een instructie. Tijdens deze instructie wordt u geleerd hoe u uw lenzen moet inzetten, uithalen en schoonmaken van de lens van uw keus.

KIJK! LENSSPAARPLAN
lensplanblad2lensplan

Geef een reactie