Zachte lenzen
Voor iedereen die scherp wil zien zonder bril heeft Kijk! Knoester Meester Optiek zachte of vormstabiele (harde) lenzen. Als u het besluit heeft genomen om bij Kijk! Knoester Meester Optiek uw lenzen te bestellen krijgt u eerst een uitgebreide oogmeting door een gediplomeerd opticien/ contactlensspecialist. Tijdens de contactlensaanmeting wordt er door de specialist bepaald of uw ogen geschikt zijn voor het dragen van contactlenzen. Als uw ogen geschikt zijn voor contactlenzen wordt er samen met u overlegd welk type lens er wordt besteld.
Kijk! Knoester Meester Optiek kan lenzen bestellen bij elke leverancier.

Vormvaste lenzen
Vormvaste lenzen worden altijd op maat gemaakt naar de vorm van uw oog. Hiervoor beschikt Kijk! Knoester Meester Optiek over de juiste apparatuur om uw oog zo goed mogelijk te onderzoeken en in kaart te brengen.

 

 

Instructie
U bent geslaagd bij Kijk! Knoester Meester optiek voor het vinden van een goede lens. Daarna volgt een instructie. Tijdens deze instructie wordt u geleerd hoe u uw lenzen moet inzetten, uithalen en schoonmaken van de lens van uw keus. U kunt de instructie ook hier op de site vinden.

KIJK! LENSSPAARPLAN

Hoe werkt het Kijk! lensspaarplan?

Kiest u voor het Kijk! Lensspaarplan, dan bouwt u in lensplan6 maanden een bedrag op voor uw halfjaarlenspakket. Elke maand wordt er een bedrag geïncasseerd van uw bankrekening. De hoogte ervan is afhankelijk van het type lens en het type vloeistof. Als er na 6 maanden het volledige bedrag is voldaan, ontvangt u een oproep voor uw contactlenscontrole. Tijdens de controle kijken wij of de sterkte nog optimaal is en checken wij de gezondheid van uw ogen. Na de contactlenscontrole ontvangt u uw halfjaarpakket contactlenzenvloeistof en worden uw juiste lenzen in bestelling gezet. Binnen enkele dagen krijgt u de lenzen voor het komende halfjaar thuisbezorgd.

 

Geef een reactie