Kijk! Junior Club

Kijk! Knoester Meester Optiek heeft de grootste collecties kinderbrillen in Den Haag en omstreken. Het Kijk! team begeleidt U en uw kind bij het uitzoeken van een leuke bril die past bij zijn of haar leeftijd. 

Op basis van de meting die de oogarts of optoloog bij Uw kind heeft uitgevoerd geven wij u een passend glasadvies bij het uitgekozen montuur.

Omdat wij bij Kijk! Knoester Meester Optiek alle brillen speciaal vinden is het natuurlijk extra leuk dat Uw kind mee mag helpen met het maken/slijpen van de nieuwe bril! Uw zoon of dochter heeft de uiterst belangrijke taak de opticien te ondersteunen bij het slijpen van het glas voor in het uitgekozen montuur. Uiteraard ontvangt Uw zoon of dochter een diploma voor het goed verrichte werk in de werkplaats van Kijk! Knoester Meester Optiek.

Kinderen horen kind te zijn en daarom biedt Kijk! Knoester Meester Optiek buiten de gewone fabrieksgarantie een extra garantie op de nieuwe bril van Uw kind. De Kijk! Klim en Klauter garantie is geldig binnen het eerste jaar van de aankoopdatum van de complete bril.

Bij de eerste schade wordt er 70% vergoed en mocht er nog een keer schade ontstaan vergoedt Kijk! Knoester Meester optiek 50%.

Geef een reactie