Kinderbrillen

Kijk! Knoester Meester Optiek heeft een van de grootste collecties kinderbrillen in Den Haag en omstreken.

Het Kijk! team begeleidt U en uw kind bij het uitzoeken van een leuke bril die past bij zijn of haar leeftijd. Op basis van de meting die de oogarts bij Uw kind heeft uitgevoerd geven wij U een passend glasadvies bij het uitgekozen montuur.

Omdat wij bij Kijk! Knoester Meester Optiek alle brillen speciaal vinden is het natuurlijk extra leuk dat Uw kind mee mag helpen met het maken/ slijpen van de nieuwe bril! Uw zoon of dochter heeft de uiterst belangrijke taak de opticien te ondersteunen bij het slijpen van het glas voor in het uitgekozen montuur. Uiteraard ontvangt Uw zoon of dochter een diploma voor het goed verrichte werk in de werkplaats van Kijk! Knoester Meester Optiek.

Kinderen horen kind te zijn en daarom biedt Kijk! Knoester Meester Optiek buiten de gewone fabrieksgarantie een extra garantie op de nieuwe bril van Uw kind. De Kijk! Klim en Klauter garantie is geldig binnen het eerste jaar van de aankoopdatum van de complete bril.

Bij de eerste schade wordt er 70% vergoed en mocht er nog een keer schade ontstaan vergoedt Kijk! Knoester Meester optiek 50%.

Sportbril/reservebril

Compleet met glazen op dezelfde sterkte als je nieuwe bril*

€89,-                              sportbrillen junior

De Kijk! Juniorclub denkt met je mee! Als je gaat sporten, draag je toch sportkleding? En sportschoenen? Je gebruikt dan je mooie nieuwe bril toch niet? Daarvoor zijn sportbrillen.

Onze sportbrillen zien er cool uit, zijn hartstikke sterk en ook prima als reserve te gebruiken.

*Binnen twee maanden na aanschaf complete bril.

Kijk! ook op Facebook!
Contactgegevens

Frederik Hendriklaan 228
2582 BL Den Haag
Tel: 070-3061985
E-mail: info@kijkknoester.nl

Openingstijden
Maandag   13:00 – 18:00
Dinsdag   09:30 – 18:00
Woensdag   09:30 – 18:00
Donderdag   09:30 – 18:00
Vrijdag   09:30 – 18:00
Zaterdag   09:30 – 17:00
Zondag Gesloten