INDIVISUAL.
MAANDLENZEN.
ULTIEM MAATWERK

Een maatpak en een confectiepak kunnen allebei passen, maar een maatpak zit toch echt iets lekkerder. Dat is logisch, want het is speciaal voor jou op maat gemaakt. Dit is ook het principe van Indivisual maandlenzen. Voor veel mensen zijn standaard lenzen prima, maar sommigen hebben maatwerk nodig. En degenen die kunnen kiezen? Zij merken het verschil in zicht en comfort.

Wat betekent maatwerk?
Er is een verschil tussen zogenaamde standaard lenzen en lenzen op maat. Disposable lenzen worden in grote getalen gemaakt. Er worden per keer erg veel lenzen van hetzelfde model en dezelfde sterkte geproduceerd. Vervolgens wordt er gekeken welke lens het beste past op jouw oog.

Bij maatwerk lenzen redeneren we precies andersom. Elk oog is uniek. Een oog wordt eerst helemaal in kaart gebracht door de contactlensspecialisten, welke hier een aparte intensieve opleiding voor hebben gevolgd. Op basis van meer dan 100.000 meetpunten worden zowel de sterkte, de bolling als de diameter van jouw ogen bepaald. Op basis van die gegevens produceren we vervolgens een set lenzen. Ultiem maatwerk, alleen geschikt voor jouw ogen.

Waarom kiezen voor maatwerk?
Hét voordeel van maatwerk is de passing. Doordat Indivisual lenzen speciaal voor jouw ogen worden gemaakt, passen ze perfect. Dat zorgt voor comfort: de lenzen bewegen niet te veel en niet te weinig.