DAILIES TOTAL1® nu extra voordelig

DAILIES TOTAL1®, de contactlens die je niet voelt₁. Probeer DAILIES TOTAL1® nu in onze winkel en geniet van een extra voordeel bij je eerste aankoop. Ook verkrijgbaar als leeslens. Bel ons meteen voor een afspraak.

2x kijken

Kijk! Knoester Meesteroptiek staat bekend om haar kunstzinnige brillencollectie van hoge kwaliteit die al meer dan 30 jaar door een grote klantenkring gewaardeerd wordt.

Nu is er nog meer reden om eens binnen te komen want van 15 februari tot 15 maart is er een expositie van de beeldend kunstenaar Yolande Weerdenburg.

Zij werkt in Nederland en Frankrijk en werkt met vele technieken. Tijdens deze expositie richt zij zich op het vertellen van kleine verhaaltjes uitgevoerd in aquarel en olieverf.

Zaterdag 18 februari om 15 uur zal de expositie feestelijk worden ingeleid met een openingswoord van Mannou Weerdenburg en een lied van zangeres Yoeroeke Weerdenburg begeleid door gitarist Ed Citroen. U bent van harte welkom voor een hapje en een drankje.

De expositie is gratis toegankelijk en iedereen is welkom.

Kijk! Knoester Meesteroptiek
Frederik Hendriklaan 228
2582 BL Den Haag
070-3061985

Spetterende korting en de opening van een vernieuwde Kijk!

Zaterdag 1 oktober wordt de verbouwde winkel feestelijk heropend en u bent als gewaardeerde klant van harte welkom! Met een hapje, drankje, humor en muziek zouden wij graag een goede start aan ons vernieuwde bedrijf willen geven. Ook geven wij u graag een rondleiding en uitleg over onze winkel, apparatuur en collecties.

Maar een heropening zou geen heropening zijn zonder een spetterende actie. Wij zouden uw geduld graag willen belonen met een korting van 100€ op een complete bril*! De actie loopt tot 15 oktober dus wacht niet te lang!

*Er kan maximaal éénmaal gebruik worden gemaakt van de actie per persoon.

Augustus zijn wij gesloten. Het is tijd voor een nieuwe Kijk!

In de maand Augustus gaan we onze winkel verbouwen, hierdoor zijn wij de hele maand niet open. In september is de winkel weer geopend!

De gemoedelijke sfeer die u van ons gewend bent willen wij versterken door de winkel inrichting in oude glorie terug te brengen. Achter de schermen zijn maanden lang voorbereidingen getroffen door Hans Knoester samen met Peter van Diemen van bureau Bouwkunst. De mooie nostalgische inrichting zal worden gecombineerd met alle high tech en alle moderne hulp middelen die tegenwoordig voor handen zijn om u zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

Mocht u gedurende de verbouwingsperiode met spoed hulp nodig hebben dan kan u het volgende nummer bellen om alsnog geholpen te worden.

06-11010709

Baloe de Kijk! Junior club zeehond wordt vrijgelaten!

Baloe de zeehond

Anderhalve maand geleden hebben wij Baloe symbolisch geadopteerd voor de Kijk! Junior Club. Baloe was erg verzwakt gevonden aan het strand en is toen naar het Pieterburen zeehondencentrum gebracht om verzorgt te worden. Hij is in de afgelopen maanden flink sterker geworden en kan zondag 19 juni worden vrijgelaten.

Om te vieren dat Baloe weer gezond is en terug kan naar zijn thuis in de zee hebben wij een nog een zeehond symbolisch geadopteerd. Hij heet Sailtje en is zijn moeder verloren op moederdag. Hij is opgevangen in het Pieterburen zeehondencentrum om te groeien en sterker te worden. Hieronder ziet u een livestream van Sailtje en andere zeehonden in het Pieterburen zeehondencentrum.