Gratis kennismaking met multifocale lenzen

 

Moeiteloos weer de kleine lettertjes lezen

De 40 voorbij? Dan is de kans klein dat u eraan ontsnapt: aan de kleine lettertjes die wat waziger worden, het lezen dat wat moeilijker gaat. Een leesbril dan maar?

Dat hoeft niet. Met multifocale lenzen ziet u opnieuw scherp op alle afstanden. U switcht moeiteloos van dichtbij naar veraf en andersom. En de multifocale lenzen zijn uiterst comfortabel om te dragen. Vaak merkt u alleen aan uw scherpe blik dat u ze draagt.
Bovendien heeft u met multifocale lenzen uw ‘leesbril’ altijd bij de hand en niemand die er iets van ziet.

Weten of u hiervoor in aanmerking komt? Op vrijdag 22 september vindt bij ons een unieke contactlenzendag plaats. Tijdens deze dag wordt u de mogelijkheid geboden om kosteloos kennis te maken met multifocale lenzen. is gratis. Het enige wat u hoeft te doen is uzelf snel aanmelden voor deze spectaculaire dag; want VOL = VOL

Bel of mail ons voor een afspraak:
070-3061985
info@kijkknoester.nl

Nieuw, op maat gemaakte monturen van Roger Bacon

Kijk Knoester heeft het dealerschap kunnen bemachtigen van Roger Bacon brillen. De monturen van Roger Bacon zijn uniek omdat ze op maat worden gemaakt aan de hand van een scan het gezicht. De scan kijkt naar de vorm van het gezicht en past de vorm aan op onder andere de neusbrug en de pootjes. De bril wordt vervolgens door geavanceerde technologie geprint tot een unieke en perfect passende bril. Het materiaal waarmee de bril wordt gemaakt is sterker, lichter en duurzamer dan de gangbare kunststof monturen. De opticiens van Kijk Knoester zijn speciaal opgeleid in het gebruik van de scan apparatuur en kunnen u goed helpen bij het vinden van de perfecte bril.

DAILIES TOTAL1® nu extra voordelig

DAILIES TOTAL1®, de contactlens die je niet voelt₁. Probeer DAILIES TOTAL1® nu in onze winkel en geniet van een extra voordeel bij je eerste aankoop. Ook verkrijgbaar als leeslens. Bel ons meteen voor een afspraak.

2x kijken

Kijk! Knoester Meesteroptiek staat bekend om haar kunstzinnige brillencollectie van hoge kwaliteit die al meer dan 30 jaar door een grote klantenkring gewaardeerd wordt.

Nu is er nog meer reden om eens binnen te komen want van 15 februari tot 15 maart is er een expositie van de beeldend kunstenaar Yolande Weerdenburg.

Zij werkt in Nederland en Frankrijk en werkt met vele technieken. Tijdens deze expositie richt zij zich op het vertellen van kleine verhaaltjes uitgevoerd in aquarel en olieverf.

Zaterdag 18 februari om 15 uur zal de expositie feestelijk worden ingeleid met een openingswoord van Mannou Weerdenburg en een lied van zangeres Yoeroeke Weerdenburg begeleid door gitarist Ed Citroen. U bent van harte welkom voor een hapje en een drankje.

De expositie is gratis toegankelijk en iedereen is welkom.

Kijk! Knoester Meesteroptiek
Frederik Hendriklaan 228
2582 BL Den Haag
070-3061985

Spetterende korting en de opening van een vernieuwde Kijk!

Zaterdag 1 oktober wordt de verbouwde winkel feestelijk heropend en u bent als gewaardeerde klant van harte welkom! Met een hapje, drankje, humor en muziek zouden wij graag een goede start aan ons vernieuwde bedrijf willen geven. Ook geven wij u graag een rondleiding en uitleg over onze winkel, apparatuur en collecties.

Maar een heropening zou geen heropening zijn zonder een spetterende actie. Wij zouden uw geduld graag willen belonen met een korting van 100€ op een complete bril*! De actie loopt tot 15 oktober dus wacht niet te lang!

*Er kan maximaal éénmaal gebruik worden gemaakt van de actie per persoon.