Al onze zonnebrilglazen zijn 100% UV straling absorberend.

Bij Kijk! Knoester Meester optiek heeft u zelfs de mogelijkheid om een gepolariseerde zonnebril op sterkte te laten aanmeten.

Wanneer u serieus op zoek bent naar een goede zonnebril, kan dat best lastig zijn. Het Kijk! team is opgeleid om u daarbij te helpen en dat doen we graag! U mag daar natuurlijk zo voor binnenlopen, maar een Kijk! afspraak maken en er echt tijd voor nemen kan ook.

 

Maui Jim         ons paradepaardje

 

Maui is een van de meest kleurrijke , levendige plekken op aarde . Echter,  het intense zonlicht weet de schoonheid van het eiland goed te verbergen.

Maui Jim’s PolarizedPlus2® technologie gaat daarom verder dan alleen het beschermen van uw ogen tegen verblinding en schadelijk UV licht; het onthult en verscherpt de levendige kleuren van de wereld in detail.

Maar we hebben veel meer mooie brilen:

  1. Sportzonnebrillen. Voor o.a. lopen, fietsen, wintersport en golf.
  2. Modezonnebrillen. De mooiste merken om op strand of terras te showen.
  3. Super kwaliteitszonnebrillen. Polariserend, ontspiegeld, contrastverhogend Voor bijvoorbeeld gebruik in het verkeer m.n. laaghangende zon.

Alle zonnebrillen die wij hebben ingekocht op nationale beurzen, zijn natuurlijk loepzuiver en volledig ultra violet beschermend. Elke bril wordt op maat pas gemaakt en geleverd met garantie en onderhoudsmiddelen.

Elke Kijk! zonnebril is een mooi bezit. Voor een gering bedrag kun je je nieuwe zonnebril bij ons verzekeren tegen breuk, verlies of schade. Dat is zorgeloos Kijk!en.

 

Geef een reactie